Sporttassen als promotie artikel

Sporttassen als promotie artikel. 

Sporttassen zijn een veel gebruikt artikel. Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende sporten, en daar heeft Gulle Gever rekening mee gehouden! Grote sporttassen, een kleine sporttas of een sporttas met een leuk kleurtje. Gulle Gever biedt ze in alle soorten en maten aan en voor de laagste prijzen.

Maar wat is er nou leuker, dan anderen te voorzien van een sporttas met uw logo of bedrijfsnaam er op? Zo verwent u niet alleen uw klanten, clubleden of medewerkers met een ontzettend leuk cadeau, maar levert het ook een stukje reclame op. Sport is al heel lang geleden bekend geraakt, toen de Grieken de Olympische Spelen gingen organiseren. Sport was verbonden met het Griekse leger en de Griekse godsdienst. De bevolking zette zich vol in voor sport.

Sporttas laten bedrukken?

Wilt u een sporttas laten bedrukken? Bij Gullegever.nl bent u aan het juiste adres. Niet alleen voor de snelle levering, gratis digitale proefdruk  en de laagste prijsgarantie maar ook voor de beste service! Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze, er staat een professioneel team van adviseurs voor u klaar om u te helpen bij uw bestelling.

[productsvs skus=”LT91603_N0001,AP791253-03,6340-03-A06,11980001″]

 

Gullegever.nl heeft meer dan 10 jaar ervaring in de branche van promotionele producten, is voorraadhoudend, beheerst alle druktechnieken en importeert en ontwikkelt relatiegeschenken in diverse landen.

Vestigingsadres
Edisonlaan 2
Drachten
088 – 544 0644

Postadres
Postbus 50046
9200 LA Drachten
E-mail: verkoop@gullegever.nl

 Sporttassen bedrukken