Zonnebrillen met logo

Zonnebrillen laten bedrukken

Is zonnebrillen laten bedrukken iets voor u? Waarschijnlijk wel als u op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk. Bovendien zullen uw relaties de zonnebril vaak nodig hebben en er dus veel plezier aan beleven. Met het zonnige weer voor de deur heeft straks iedereen immers weer behoefte aan een mooie zonnebril. Zonnebrillen bedrukken is daarom een effectieve manier van bedrijfspromotie. U heeft daarbij de keuze tussen het bedrukken van de zonnebril met logo of met tekst. Uiteraard kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en modellen, zodat u de zonnebril optimaal kunt afstemmen op de gewenste doelgroep.

Zonnebril met logo

Een zonnebril met logo of een zonnebril met tekst kunt u eenvoudig laten bedrukken bij Gulle Gever. Het formaat van het bedrukte logo hangt af van de breedte van de pootjes van de zonnebril. Een breed logo zal over het algemeen groter kunnen worden bedrukt, in de lengte van het pootje. Bij een hoog of vierkant logo kiest u het best een zonnebril met brede pootjes. Bovendien kunt u ervoor kiezen om 1 of beide pootjes te bedrukken. Ook het ene pootje bedrukken met tekst en het andere pootje van de zonnebril met logo bedrukken behoort tot de mogelijkheden. U betaalt dan wel twee maal instelkosten. Als u een tekst en/of logo aan beide kanten hetzelfde wilt bedrukken betaalt u slechts eenmaal instelkosten. Voor vragen over zonnebrillen met opdruk kunt u terecht bij ons verkoopteam. Zij helpen u graag verder bij het vinden van de perfecte zonnebril!

 

[productsvs skus=”LT86701,6800-03-A03,10034200,LT86706,10034408″]

 

Zonnebrillen bedrukken kleine oplage

Wist u dat zonnebrillen bedrukken al mogelijk is vanaf 50 stuks? Voor kleine en grote oplages (vanaf 100 stuks) kunt u bij Gulle Gever terecht. De lente is begonnen en dat betekent dat we weer vaker van het zonnetje kunnen gaan genieten. Een zonnebril hebben we vaak nodig, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of fietsen, maar natuurlijk ook op vakantie en op het strand als het zomer is. Neem een zonnebril met UV bescherming om uw ogen extra te beschermen tegen schadelijke straling van de zon.

Zonnebrillen bedrukken goedkoop

Bent u op zoek naar een goedkope zonnebril om te bedrukken? Zonnebrillen zijn erg geschikt om uit te delen op een festival of bijvoorbeeld in een goodiebag om vrijwilligers te bedanken voor hun harde inzet. En door deze te laten bedrukken met uw logo stijgt de naamsbekendheid van uw organisatie ook nog eens. In de webshop kunt u ons volledige assortiment zonnebrillen bekijken. Neem snel een kijkje en maak uw relaties blij met een spetterende bedrukte zonnebril.
Hulp nodig bij het zoeken naar een zonnebril met logo?

Bedrukte zonnebrillen zijn te verkrijgen in verschillende merken, kleuren en formaten. Ook kunt u kiezen uit verschillende drukopties. Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag. U kunt onze specialist telefonisch bereiken via: 088 – 544 0644. Of stuur een email naar verkoop@gullegever.nl. Erik adviseert u graag over de mogelijkheden en de drukopties.

Gulle Gever
Edisonlaan 2
9207 HD Drachten
088 – 544 0644

Zonnebril met logo