Bidons bedrukken voor elk budget

Bedrukte bidons en waterflesjes

Nederlanders zijn over het algemeen sportieve en actieve mensen. Vooral hardlopen is de laatste tijd immens populair aan het worden. Het is dan zeker geen overbodige luxe om een bidon bij de hand te hebben. Hoe leuk zou het zijn wanneer je als bedrijf deze doelgroep kunt voorzien van bedrukte bidons met een logo of motiverende tekst? Je geeft een praktisch relatiegeschenk dat veel gebruikt wordt in Nederland en je vergroot tegelijkertijd je naamsbekendheid. Bidons en drinkflessen zijn gewoon niet weg te denken als je gaat sporten. Maar ook als je op reis gaat of gaat kamperen. Bidons bedrukken of waterflesjes bedrukken? Dan bent u bij Gulle Gever aan het juiste adres.

[productsvs skus=”LT98770,LT98797,AP761857,LT56029,LT98771,AP791796-02,10028805″]

Bidons bedrukken kleine oplage

Heeft u bidons of drinkflessen nodig voor een kleine groep mensen? Bidons bedrukken kan al vanaf 25 stuks. In onze webshop kunt u zien vanaf welke aantallen de bidons en waterflessen van een opdruk kunnen worden voorzien. Doet uw personeel mee met een sportevenement en wilt u ze een steuntje in de rug geven? Voor kleine en grote oplages bedrukte bidons kunt u bij Gulle Gever terecht.

Drinkflesjes bedrukken

Door de drukte vergeten we nogal eens om voldoende te drinken. En steeds maar weer plastic flesjes kopen, die vervolgens worden weggegooid, zijn slecht voor het milieu. Daarom zijn bedrukte drinkflesjes een goedkoper en bovendien duurzamer alternatief. Drinkflessen bedrukken is al mogelijke vanaf 42 cent (exclusief btw).

Goedkoop waterflesjes bedrukken

Bij Gullegever.nl hebben we een ruim assortiment met waterflessen. Van simpele waterflessen tot trendy modellen en van goedkope waterflesjes tot duurdere waterflessen. Maar ook bieden wij drink waterzakken en zelfs thermosflessen. Alle drinkflessen, bidons en thermosflessen kunt u bij ons prachtig laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Bent u op zoek naar andere promotionele geschenken om te bedrukken? Ook dan kunt u bij Gulle Gever terecht.

Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag. U kunt onze specialist Erik telefonisch bereiken via: 088 – 544 0644. Of stuur een email naar verkoop@gullegever.nl. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden en de drukopties.

Gulle Gever
Edisonlaan 2
9207 HD Drachten

Waterflessen bedrukken