Tassen bedrukken

Bedrukte tassen bij Gullegever

Update: 26-8-2016

Tassen bedrukken is een vertrouwde manier om de naam van je organisatie te promoten, zowel door klanten als voor zakelijk gebruik door je eigen medewerkers. Denk hierbij aan documententassen en laptop tassen voor vertegenwoordigers of boodschappentassen voor je klanten. Bedrukte tassen met een logo of pakkende tekst vallen namelijk erg op in het straatbeeld. Alle soorten promotie tassen zijn verkrijgbaar bij Gulle Gever.

Tassen anno 2016

Tassen zijn onmisbaar geworden in het dagelijks leven. Door de jaren heen zijn er veel ontwikkelingen geweest rond tassen. Tegenwoordig hebben tassen veel meer betekenissen dan vroeger. Tassen worden voor allerlei doeleinden gebruikt. Van modeaccessoire tot middel om je spullen mee te nemen op vakantie in een reiskoffer.
Natuurlijk heb je ook een goede tas nodig om je laptop in mee te nemen, denk ook eens aan tablet hoezen en smartphone hoesjes die bedrukt kunnen worden. Sinds 2016 moeten consumenten betalen voor plastic tassen. Daarom zijn duurzame bedrukte draagtassen weer helemaal hot. Met de Non-Woven draagtassen sla je twee vliegen in één klap. Je voorziet de consument van gemak, maar draagt ook bij aan een beter milieu.

[productsvs skus=”AP731631,LT91643,11977803,12010004″]

Online tassen bedrukken

Gullegever heeft een groot assortiment tassen, zodat je altijd vindt wat je zoekt, zeker als het om een relatiegeschenk gaat. Wij bieden de mogelijkheid om alle tassen te bedrukken met een logo of tekst. Een tas is een uitermate geschikt relatiegeschenk, het is weer eens wat anders dan een pen en zeer praktisch. Maar dat zijn niet alleen de voordelen. Een tas heeft een groot bedrukkingsoppervlak waardoor de bedrijfsnaam of slogan altijd opvalt. Bij dagelijks gebruik van dit relatiegeschenk is dit een uitstekende manier om reclame te maken. Een kwalitatieve tas gaat lang mee en is daarom een duurzaam geschenk, wat natuurlijk belangrijk is voor je bedrijfsimago, in deze tijd van ecologisch bewustzijn.

Promotie tassen bedrukken

Een tas die het altijd goed doet is de promo tas. Ga je bijvoorbeeld naar een beurs en wil je de bezoekers een goodiebag mee geven, dan zijn bedrukte promotietassen erg geschikt. Een leuk tasje die je bijvoorbeeld kunt vullen met een aantal brochures over jouw bedrijf, een bedrukte balpen, powerbank met logo of een bedrukte pet.

Staffelkortingen

Bij Gullegever betaal je nooit teveel voor bedrukte tassen door de laagste prijs garantie. Bij grotere afnames kun je bovendien profiteren van staffelkortingen, hoe hoger de aantallen, des te hoger de korting. Dit verschilt per product, je kunt altijd vrijblijvende een offerte of digitale drukproef aanvragen.

tassen bedrukken bij Gullegever