601 - 800 ml

Archives


Sportbidon 750 ml

Sportbidon 750ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Deze bidon heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclamedrager. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar en onderling te combineren. Eigen pantone kleuren mogelijk vanaf 5.000 stuks.


Lees meer 

Frisdrankfles

Frisdrankfles. Enkelwandige fles met klikdop en rietje. Inhoud 630 ml. BPA-vrij tritan met PP dop en rietje.


Lees meer 

Sky drinkfles

Sky drinkfles. Enkelwandige fles met schroefdop. Inhoud: 650ml. BPA-vrij tritan.


Lees meer 

Hardy drinkfles

Hardy drinkfles. Enkelwandige fles met schroefdop. Inhoud 650ml. BPA-vrij AS kunststof.


Lees meer 

Pacific fles met karabijnhaak

Pacific fles met karabijnhaak. Enkelwandige fles met schroefdop. De karabijnhaak is niet bedoeld als klimgereedschap. Inhoud 770 ml. BPA-vrij aluminium.


Lees meer 

Trinox Pot

Gekleurde transparante plastic beker met rietje, 750ml.


Lees meer 

Fruit drinkfles

Drinkfles geschikt voor koude dranken. Inclusief uitneembaar compartiment waar fruit of munt in gedaan kan worden om het water te voorzien van een smaak. Erg geschikt om als gezonde reclamedrager aan te bieden.


Lees meer 

Legion Bidon

Aluminium bidon met matte afwerking en karabijnhaak. 750 ml.


Lees meer 

Tritan fles met een rietje

Tritan fles met draaidop en opklapbare drinktuit. Fles met handige draaghaak. BPA-vrij. Inhoud 750ml.


Lees meer 

Binx drinkbeker

Binx drinkbeker. Enkelwandige beker met gekleurde schroefdop en bijpassend rietje. Inhoud 750 ml. BPA-vrij tritan drinkbeker met AS kunststof dop en PP rietje.


Lees meer 

Victoria bidon

Victoria bidon. Lichtgewicht bidon, ideaal voor alle sporten. Inhoud 750 ml. Aluminium.


Lees meer 

Nassau fles

Nassau fles. Enkelwandige drinkfles met schroefdop. Greep met rubberbekleding. Inhoud 750 ml. BPA-vrij aluminium.


Lees meer 

Tritan sportfles

Trendy sportfles met schroefdop en inklapbare drinktuit. Gemakkelijk te gebruiken tijdens het sporten met 1 hand. Tritan fles met plastic dop. BPA-vrij. Inhoud 800 ml.


Lees meer 

Tritan waterfles inclusief beker

700ml transparante tritan waterfles. De dop van de fles kan gebruikt worden als beker.


Lees meer 

Capri sportfles

Capri sportfles. Fles met drinktuit in de dop en drukknop-opening. Inhoud 700ml. BPA-vrij tritan.


Lees meer 

Waterfles met infuser

800ml tritan fles met fruit infuser compartiment. Geef water volop vitaminen en smaak door vers fruit toe te voegen in het compartiment, dat ook als koelelement gebruikt kan worden door ijsklontjes toe te voegen.


Lees meer 

Tuttifrutti fles met infuser

Tuttifrutti fles met infuser. Fles met draaidop en opklapbare drinktuit. Inclusief opschroefbaar fruitfilter om smaak aan uw favoriete drankje toe te voegen. Bodem kan worden losgeschroefd om de filter schoon te maken. Inhoud 740ml. BPA vrij tritan.


Lees meer 

Kelit Bidon

Transparante bidon. Gemaakt van BPA-vrij plastic.


Lees meer 

Citroenwaterfles

Trendy en innovatieve fles voor citroenwater waarmee u op een makkelijke manier uw water een gezond smaakje geeft. BPA-vrij. Tritan fles met metalen dop. Inhoud 650 ml.


Lees meer 

Swiss Peak Tritan fles

Lekvrije Tritan fles. Ideaal om mee te nemen op lange outdoor-activiteiten of tijdens het sporten. Op de onderkant een siliconen ring voor een betere grip. BPA-vrij. Inhoud 750ml.


Lees meer 

Sullivan thermosfles

Sullivan thermosfles. Dubbelwandige thermosbeker met schroefdop die ook dienst doet als beker. Met één hand te openen schenktuit die automatisch terugschuift als u de dop weer aanbrengt. Inhoud: 750ml. RVS.


Lees meer 

Flow drinkfles

Flow drinkfles. Drinkfles van stevig Eastman tritaan. Breekt niet, vlekt niet, geen nare luchtjes. BPA-vrij. Handige siliconen draagriem. Inhoud 650 ml. Red Dot winnaar 2014 en IF Award winnaar 2014. Geleverd in geschenkverpakking. Exclusief ontwerp. Siliconen & BPA-vrij tritaan copolyester.


Lees meer 

Rambler non leaking fles

Rambler non leaking fles. De Rambler fles is een enkelwandige roestvrijstalen fles met niet- lekkende functie . Schroef - on dubbele deksel met kleine en grote openingen voor eenvoudig gebruik en reiniging. Voorzien van een karabijnhaak. Inhoud 700 ml . Gepresenteerd in een geschenkverpakking. Exclusief design . BPA-vrij. Roestvrijstaal BPA Free tritan copolyester.


Lees meer 

Bopp Cool fles

Bopp Cool is een design award winnende, fraai ontworpen 700ml Tritan fles die milieuvriendelijk, BPA-vrij, duurzaam, herbruikbaar is en u helpt het verschil te maken! Als u het koelelement in de vriezer plaats en vervolgens terug in de fles plaats heeft u gekoelde dranken, zonder deze te hoeven mengen met ijsklontjes. Geregistreerd ontwerp®


Lees meer