750 ml

Archives


Sportbidon 750 ml

Sportbidon 750ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Deze bidon heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclamedrager. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar en onderling te combineren. Eigen pantone kleuren mogelijk vanaf 5.000 stuks.


Lees meer 

Sportbidon Basic 750ml

Designed by Toppoint 750ml bidon. Leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn onderling te combineren tussen dop en fles. De sportbidon is 100% lekvrij en all-over te bedrukken wat het een ideale reclamedrager maakt. BPA vrij.


Lees meer 

Sportbidon Design 750ml

Designed by Toppoint 750ml bidon. Leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn onderling te combineren tussen dop en fles. De sportbidon heeft een ergonomische dop wat drinken nog eenvoudiger maakt. De bidon is 100% lekvrij en all-over te bedrukken wat het een ideale reclamedrager maakt. BPA vrij.


Lees meer 

Trinox Pot

Gekleurde transparante plastic beker met rietje, 750ml.


Lees meer 

Legion Bidon

Aluminium bidon met matte afwerking en karabijnhaak. 750 ml.


Lees meer 

Tritan fles met een rietje

Tritan fles met draaidop en opklapbare drinktuit. Fles met handige draaghaak. BPA-vrij. Inhoud 750ml.


Lees meer 

Binx drinkbeker

Binx drinkbeker. Enkelwandige beker met gekleurde schroefdop en bijpassend rietje. Inhoud 750 ml. BPA-vrij tritan drinkbeker met AS kunststof dop en PP rietje.


Lees meer 

Victoria bidon

Victoria bidon. Lichtgewicht bidon, ideaal voor alle sporten. Inhoud 750 ml. Aluminium.


Lees meer 

Nassau fles

Nassau fles. Enkelwandige drinkfles met schroefdop. Greep met rubberbekleding. Inhoud 750 ml. BPA-vrij aluminium.


Lees meer 

Swiss Peak Tritan fles

Lekvrije Tritan fles. Ideaal om mee te nemen op lange outdoor-activiteiten of tijdens het sporten. Op de onderkant een siliconen ring voor een betere grip. BPA-vrij. Inhoud 750ml.


Lees meer 

Sullivan thermosfles

Sullivan thermosfles. Dubbelwandige thermosbeker met schroefdop die ook dienst doet als beker. Met één hand te openen schenktuit die automatisch terugschuift als u de dop weer aanbrengt. Inhoud: 750ml. RVS.


Lees meer