Rollerbalpen

Archives


Channel Balpen

Aluminium balpen. Blauw schrijvend.


Lees meer 

Rollerbal Sienna

Toppoint design metalen rollerball pen. Voorzien van dop, met zilverkleurige clip en zwarte rollerbal vulling. Lasergravering mogelijk.


Lees meer 

Geneva rollerball

Geneva rollerball. Balpen met verfijnd silhouet. De bovenkant van de schacht is mat, de onderkant is van glanzend chroom. Bijpassende chroom accenten. Geleverd in fluwelen hoes en Avenue geschenkverpakking (16 x 2,5 x 1,5 cm). Metaal.


Lees meer 

Rollerbalpen

Rollerbalpen. Exclusief ontworpen balpen en stylus die ondanks zijn slanke vormgeving heel stevig aanvoelt. Anti-slip greep. Geleverd in Balmain geschenkverpakking.


Lees meer 

Balmain rollerbalpen

Balmain rollerbalpen. Metaal. Slanke look en solide gevoel komen samen in dit exclusieve ontwerp. De loop wordt aangevuld met een voelbare grip. Incl. blauwe schrijvende vulling en verpakt in een Balmain geschenkverpakking.


Lees meer 

Wilson rollerball

Wilson rollerball. Exclusief ontworpen rollerball met een geheel eigen karakter dankzij het blokpatroon op de schacht en het kunstleren bandje. Geleverd in Avenue geschenkverpakking (afmetingen: 15,5 x 2,5 x 1,5 cm). Metaal.


Lees meer 

Skill rollerpen

Elegante metalen rollerpen in geschenkverpakking. Merk: AlexLuca.


Lees meer 

Fiber stylus rollerball

Fiber stylus rollerball. Exclusief ontworpen stylus/rollerball met stijlvol ribbelpatroon. Subtiele branding op de clip. Schrijfstift in combinatie met stylustip die geschikt is voor alle touchscreens, ook die van iPad en iPhone. Balpen met zwarte kwaliteitsinkt. Metaal.


Lees meer 

Rollerbalpen

Rollerbalpen. Exclusief ontworpen rollerball met zwart bovengedeelte van de schacht en modern, geëtst streeppatroon op het ondergedeelte. Inclusief vulling (zwart) in Balmain geschenkverpakking. Metaal.


Lees meer 

Urban rollerbal pen

Urban rollerbal pen. Metal.


Lees meer 

Urban premium rollerbal pen

Urban premium rollerbal pen. Metaal.


Lees meer 

Parker Sonnet Expectations rollerball

Parker Sonnet Expectations rollerball. Vulling los verpakt om uitdroging te voorkomen. Metaal.


Lees meer 

“La collection Privée” edition rollerbalpen

"La collection Privée" edition rollerbalpen. Luxe rollerbalpen van de beperkte editie "La Collection Privée". Verkrijgbaar in drie verfijnde kleuren : Bronze Satine; Rose Cuivre; Saphir Nocturne. Het gekleurde lichaam is afgewerkt met een exclusief gegraveerde dop gemaakt van gepolijst RVS. Gemaakt in Frankrijk, inclusief Waterman geschenkverpakking en geleverd met een rollerball vulling. Metaal.


Lees meer 

Sonnet rollerbalpen

Sonnet rollerbalpen. Metaal.


Lees meer