Kleurpotlood

Archives


6-Delige potlodenset

6-Delige potlodenset. Set van 6 kleurpotloden. Decoratie is niet mogelijk op de potloden zelf. Karton.


Lees meer 

Zoldak Marker, potlood.

Houten marker potlood met gekleurde body. Geslepen.


Lees meer 

7 Delig potlodenset

7 Delig potlodenset. Set van 6 kleurpotloden in een kartonnen koker met kunststof deksel en puntenslijper. Decoratie is niet mogelijk op de inhoud. Karton.


Lees meer 

8-Delige kleurset

8-Delige kleurset. Set van 6 kleurpotloden, puntenslijper en kleurboek. Decoratie is niet mogelijk op de losse onderdelen. Karton.


Lees meer 

26-Delige potlodenset

26-Delige potlodenset. Set van 24 Kleurpotloden, gum en puntenslijper in kartonnen koker. Decoratie is niet mogelijk op de losse onderdelen. Karton.


Lees meer 

12-Delige potlodenset

12-Delige potlodenset. Set van 12 kleurpotloden in houten potloodvormige koker. Decoratie is niet mogelijk op de losse onderdelen. Hout.


Lees meer 

Kleurset 52 delig

Kleurset 52 delig. Set van 12 markers, 12 kleurpotloden, 12 waskrijtjes, 12 kleuren waterverf, penseel, puntenslijper, gum en een grote paperclip. Decoratie is niet mogelijk op de losse onderdelen. Karton.


Lees meer 

Kleurset 67 delig

Kleurset 67 delig. Deze set bestaat uit 12 kleuren waterverf, 12 kleurpotloden, 12 markers, 12 pastelkrijtjes, 12 waskrijtjes, pallet, lijm, gum, puntenslijper, HB potlood en penseel in een houten koffer. Decoratie is niet mogelijk op de losse onderdelen. Hout.


Lees meer